Lisboa 3+2-seter

Stoff Orleans Uni Light Grey, ben ubehandlet eik. 2-seteren er 142 cm bred. 3-seteren er 198 cm bred.
På lager
Art. nr.
234829001
Pris nå Kr  10 791 Før Kr  11 990
Spar Kr 1199,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
-10% Rabatt
Serie
Lisboa sofaserie med mange muligheter. Velg mellom benfargene ubehandlet eik, oljet eik, gråoljet eik, hvitoljet eik, røkt eik, valnøtt, sort og alu. Velg mellom mange forskjellige stoffer i 5 prisgrupper og forskjellige hudkvaliteter i 3 grupper. Tilbehør som løs nakkepute og midtarmlenpute er også med på å øke komforten i din sofa. En bra sofa til en fornuftig pris og fin komfort. Ta turen innom din nærmeste Møbelringen-butikk å se på de mange valgmulighetene.
Produktfordeler
Lisboa sofa fra Troels er en lettplassert og moderne sofa. Sofaen har et stilrent design og passer inn i de fleste hjem. Setet består av kaldskum som gir en bekvem komfort og holder formen bra. Nette armstøtter gir sofaen et elegant uttrykk.
 • Innlegg i rygg: Velg mellom kaldskum, latex/silicone og dun
 • Treramme med nozag
 • 30 kg kaldskum i sete
 • Waterlily skum og dun
 • Dansk design
 • Mål og vekt
  1. Sittehøyde 48 cm
  2. Dybde 88 cm
  3. Høyde 86 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse