Houston spisebord 90x180 cm

Ben i hvitoljet eik. Plate hvitoljet finér (eik).
På lager
Art. nr.
241475
Pris Kr  5 899
Serie
Houston er en moderne nordisk serie i et lett og enkelt design fra Canett. Den er skapt av klassiske, lyse nordiske trematerialer. Møblene er i hvitoljet eik og passer inn i de fleste hjem. Serien består av spisebord, spisestoler, skjenk, skap og TV-benk.
Produktfordeler
Dette elegante Houston spisebord er laget av tre, som er hvitoljet. Bordbenene er kraftige, og gjør bordet ekstremt stabilt. I tillegg har bordet en uttrekksfunksjon slik at du enkelt kan sette inn en ekstra bordplate når du har mange gjester. Spisebordet ser rolig og vakkert ut med sine rene firkantede former og er funksjonelt både på kjøkkenet og i spisestuen. Man kan bevare det rene utseendet med lette trestoler, men det er også spennende å kombinere fargerike stoler for å skape et annet, litt mer vilt utseende. Houston spisestol passer utmerket - i hvilken som helst farge!
 • Kan forlenges med to klaffer
 • 5 års garanti på produksjonsfeil
 • Mål og vekt
  1. Lengde 180 cm
  2. Høyde 76 cm
  3. Bredde 90 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse