BRUNSTAD AS
BRUNSTAD AS

System + modulsofa

Oda oppsett N53 vinkel. Tekstil Smartie uni antrazite, 13 cm aluminium ben
På lager
Art. nr.
229611001
Pris nå Kr  37 818 Før Kr  42 020
Spar Kr 4202,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Modulsofa
Flere bentyper
Flere armlener
-10% Rabatt
Serie
I den allsidige System + serien fra Brunstad finner du enkle sofaer, modulsofaer og hvilestoler. Alle produkter er utviklet i samarbeid med designere som setter høye krav til lang varighet, gjennomført kvalitet og god sittekomfort. System + gir deg muligheten til å velge mellom mange ulike moduler, og skreddersy etter ønsker og behov. Alle System + modeller har en fast og formstøpt rygg, som gir god støtte. Formen på vangen og sitteputen er det som skiller modellene fra hverandre. System + serien består av moduloppsettene Oda, Malin og Ami, Fia og Julia. Med System+ har du muligheten til å kle ditt eget møbel i et stoff eller en hudfarge som passer akkurat deg.
Produktfordeler
System + er en bestselgende modulsofa fra Brunstad. Vi har alle ulik smak og stil, og med System+ har du muligheten til å bygge din egen sofa! Brunstad lager norskproduserte møbler med solid håndverk, utmerkede materialer og skandinavisk design.
 • Heltre ramme
 • Fiberduk
 • Formstøp i sete/rygg
 • Nakkepute
 • Mål og vekt
  1. Sittehøyde 45 cm
  2. Lengde 245 cm
  3. Dybde 79 cm
  4. Høyde 86 cm
  5. Bredde 245 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse