Quadrant reol / hyllesystem

Hvit.
På lager
Art. nr.
221445001
Pris nå Kr  11 790 Før Kr  13 100
Spar Kr 1310,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
-10% Rabatt
Serie
Quadrant er et fleksibelt reolsystem som kan bygges akkurat slik du vil. Tegn din helt egen oppstilling i det enkle og tilgjengelige tegningssystemet. Velg mellom 3 dybder, 16 formater og forskjellige dør- og skuffestørrelser. Velg selv om reolsystemet skal stå på sokkel, ben, hjul eller veggheng. Velg også mellom 47 forskjellige farger. I motsetning til mange andre reolsystemer, hvor man bygger med ferdige kuber, vil en Quadrant-reol aldri ha dobbeltsider mellom kubene. Systemet bygges av ulike moduler. Dette gir stor fleksibilitet og mange muligheter. Ta turen innom Møbelringen for å se de mange mulighetene.
Produktfordeler
Reol i et moderne og tidløst design som passer alle rom i hjemmet. Denne oppstillingen er spesielt velegnet som skjenk i spisestuen eller som kontoroppstilling. Oppstillingen står på 16 cm høye ben, som gjør det enkelt å komme under reolen med en støvsuger. Benene er i aluminiumsfarger slik som beslagene. Det kan monteres ytterlige hyller, dører og skuffer. Det kan bygges på oppstillingen etter behov.
 • 47 forskjellige farger
 • 3 dybder som også kan bygges sammen
 • Bygg i 16 forskjellige formater
 • Velg mellom forskjellige dør- og skuffstørrelser
 • MDF - malt
 • Mål og vekt
  1. Dybde 33 cm
  2. Høyde 94 cm
  3. Bredde 231,6 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse