Quadrant reol / hyllesystem

Hvit.
På lager
Art. nr.
221445001
Pris Kr  13 100
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
Serie
Quadrant er et fleksibelt reolsystem som kan bygges akkurat slik du vil. Tegn din helt egen oppstilling i det enkle og tilgjengelige tegningssystemet. Velg mellom 3 dybder, 16 formater og forskjellige dør- og skuffestørrelser. Velg selv om reolsystemet skal stå på sokkel, ben, hjul eller veggheng. Velg også mellom 47 forskjellige farger. I motsetning til mange andre reolsystemer, hvor man bygger med ferdige kuber, vil en Quadrant-reol aldri ha dobbeltsider mellom kubene. Systemet bygges av ulike moduler. Dette gir stor fleksibilitet og mange muligheter. Ta turen innom Møbelringen for å se de mange mulighetene.
Produktfordeler
Reol i et moderne og tidløst design som passer alle rom i hjemmet. Denne oppstillingen er spesielt velegnet som skjenk i spisestuen eller som kontoroppstilling. Oppstillingen står på 16 cm høye ben, som gjør det enkelt å komme under reolen med en støvsuger. Benene er i aluminiumsfarger slik som beslagene. Det kan monteres ytterlige hyller, dører og skuffer. Det kan bygges på oppstillingen etter behov.
 • 47 forskjellige farger
 • 3 dybder som også kan bygges sammen
 • Bygg i 16 forskjellige formater
 • Velg mellom forskjellige dør- og skuffstørrelser
 • MDF - malt
 • Mål og vekt
  1. Dybde 33 cm
  2. Høyde 94 cm
  3. Bredde 231,6 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse