Quadrant reolsystem

Tobago dark.
På lager
Art. nr.
221445058
Pris nå Kr  12 587 Før Kr  13 986
Spar Kr 1399,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
-10% Rabatt
Serie
Quadrant er et fleksibelt reolsystem som kan bygges akkurat slik du vil. Tegn din helt egen oppstilling i det enkle og tilgjengelige tegningssystemet. Velg mellom 3 dybder, 16 formater og forskjellige dør- og skuffestørrelser. Velg selv om reolsystemet skal stå på sokkel, ben, hjul eller veggheng. Velg også mellom 47 forskjellige farger. I motsetning til mange andre reolsystemer, hvor man bygger med ferdige kuber, vil en Quadrant-reol aldri ha dobbeltsider mellom kubene. Systemet bygges av ulike moduler. Dette gir stor fleksibilitet og mange muligheter. Ta turen innom Møbelringen for å se de mange mulighetene.
Produktfordeler
Reol i et moderne og tidløst design som passer alle rom i hjemmet. Denne oppstillingen er velegnet som TV-benk da den har en 57 cm vannrett hylle/skillevegg med klappdører. Oppstillingen er montert på hjul som gjør den flyttbar. Fargen er en lekker blånyanse – Tobago dark. Det kan bygges på oppstillingen etter behov. La kreativiteten utfolde seg og tegn i det enkle og tilgjengelige tegningssystemet.
 • 47 forskjellige farger
 • 3 dybder som også kan bygges sammen
 • Bygg i 16 forskjellige formater
 • Velg mellom forskjellige dør- og skuffstørrelser
 • MDF - malt
 • Mål og vekt
  1. Høyde 51,6 cm
  2. Bredde 154,8 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse