Quadrant reolsystem

Tobago dark.
På lager
Art. nr.
221445058
Pris Kr  13 986
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
Serie
Quadrant er et fleksibelt reolsystem som kan bygges akkurat slik du vil. Tegn din helt egen oppstilling i det enkle og tilgjengelige tegningssystemet. Velg mellom 3 dybder, 16 formater og forskjellige dør- og skuffestørrelser. Velg selv om reolsystemet skal stå på sokkel, ben, hjul eller veggheng. Velg også mellom 47 forskjellige farger. I motsetning til mange andre reolsystemer, hvor man bygger med ferdige kuber, vil en Quadrant-reol aldri ha dobbeltsider mellom kubene. Systemet bygges av ulike moduler. Dette gir stor fleksibilitet og mange muligheter. Ta turen innom Møbelringen for å se de mange mulighetene.
Produktfordeler
Reol i et moderne og tidløst design som passer alle rom i hjemmet. Denne oppstillingen er velegnet som TV-benk da den har en 57 cm vannrett hylle/skillevegg med klappdører. Oppstillingen er montert på hjul som gjør den flyttbar. Fargen er en lekker blånyanse – Tobago dark. Det kan bygges på oppstillingen etter behov. La kreativiteten utfolde seg og tegn i det enkle og tilgjengelige tegningssystemet.
 • 47 forskjellige farger
 • 3 dybder som også kan bygges sammen
 • Bygg i 16 forskjellige formater
 • Velg mellom forskjellige dør- og skuffstørrelser
 • MDF - malt
 • Mål og vekt
  1. Høyde 51,6 cm
  2. Bredde 154,8 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse