Quadrant reoloppsett / hyllesystem

Hvitoljet eik og nepal dark.
På lager
Art. nr.
221445056
Pris nå Kr  21 708 Før Kr  24 120
Spar Kr 2412,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
-10% Rabatt
Serie
Quadrant er et fleksibelt reolsystem som kan bygges akkurat slik du vil. Tegn din helt egen oppstilling i det enkle og tilgjengelige tegningssystemet. Velg mellom 3 dybder, 16 formater og forskjellige dør- og skuffestørrelser. Velg selv om reolsystemet skal stå på sokkel, ben, hjul eller veggheng. Velg også mellom 47 forskjellige farger. I motsetning til mange andre reolsystemer, hvor man bygger med ferdige kuber, vil en Quadrant-reol aldri ha dobbeltsider mellom kubene. Systemet bygges av ulike moduler. Dette gir stor fleksibilitet og mange muligheter. Ta turen innom Møbelringen for å se de mange mulighetene.
Produktfordeler
Bygg et moderne og tidløst reolsystem - akkurat slik du vil! Denne oppstillingen rommer mange oppbevaringsmuligheter til de fleste rom i ditt hjem. Det kan monteres ytterlige skuffer og skap, og reolen kan bygges etter ditt behov. Oppstillingen er i fargen Nepal Dark med dører og skuffer i fronter i eikefinér. Dører og skuffer åpnes med pushmekanisme.
 • 47 forskjellige farger
 • 3 dybder som også kan bygges sammen
 • Bygg i 16 forskjellige formater
 • Velg mellom forskjellige dør- og skuffstørrelser
 • MDF - malt og MDF med eikefinér
 • Mål og vekt
  1. Dybde 33 cm
  2. Høyde 157,3 cm
  3. Bredde 154,8 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse