WONDERLAND
WONDERLAND

Wonderland® L3 hodegavl + fotgavl 180 cm

Wonderland L3 gavlsystem. Avtagbar og vaskbar tekstil. Farge: Concrete. Pris gjelder kun hodegavl + fotgavl.
På lager
Art. nr.
254406006
Pris nå Kr  6 749 Før Kr  8 999
Spar Kr 2250,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
-25% Rabatt
Serie
Med Wonderland L2 Hodegavl & Fotgavl kan du tilpasse sengen til din egen stil. Wonderlands tekstiler er avtagbare og de aller fleste kan vaskes på 60°C. Du kan velge mellom en lang rekke tekstiler og velge forskjellige tekstiler på gavl og seng. Noen har geometriske strukturer, andre har sine egne quiltede mønster eller spesielle sømmer. Om du senere ønsker å bytte uttrykk på sengen er det en rekke tilgjengelige farger og design å velge mellom. Som tilbehør kan du også velge L2 Bricks – en sokkel i fargene Grey, Oak, Black eller Copper. Uten L2 Bricks får sengen et «svevende» uttrykk. Høyde hodegavl: 110 cm. Høyde fotgavl: 60 cm.
Produktfordeler
Elegante linjer kombinert med designtekstiler gjør sengen til et flott møbel med Wonderland L3 Hodegavl & Fotgavl. Du kan velge mellom en lang rekke tekstiler og velge forskjellige tekstiler på gavl og seng. Noen har geometriske strukturer, andre har sine egne quiltede mønster, en spesiell søm eller du kan velge samme tekstil som på sengen.
 • Øko-Tex sertifisert tekstil
 • Tilpasse sengen til din egen stil
 • Hodegavl har tekstil som er avtagbar
 • Finnes i flere typer tekstiler
 • Praktisk oppbevaring
 • Øko-Tex sertifisert tekstil
 • Mål og vekt
  1. Sittehøyde 45 cm
  2. Dybde 220 cm
  3. Høyde 81 cm
  4. Bredde 276 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse