SVANE®
SVANE®

Svane® Pure ZipTop Elastec overmadrass 180x210 cm

Svane® Pure Elastec Zip Top overmadrass.
På lager
Art. nr.
228535004
Pris nå Kr  3 899 Før Kr  5 199
Spar Kr 1300,00
-25% Rabatt
Produktfordeler
Svane Pure overmadrass leveres med kjernematerialet Elastec med unik spenst og god ventilering. Elastec leder fuktighet bort fra kroppen og består av et syntetisk materiale som er en stor fordel om du har allergi. Nyskapende og tidløst mønsterdesign for økt komfort og elastisitet. Overmadrassen er vendbar med stretch tekstil på begge sider. Passer til alle Svanes madrasser. Overmadrasser med ZipTop er spesielt tilpasset regulerbare senger. ZipTop er en glidelås mellom to overmadrasser i en dobbeltseng som gjør at du kan regulere sengene ulikt og fortsatt ha samme overmadrass. Passer til alle Svane® madrasser. Vedlikehold: Trekket er avtakbart og kan vaskes på 60 grader. Les mer om Svane® her (ekstern lenke)
Mål og vekt
  1. Lengde 210 cm
  2. Bredde 180 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse