SVANE®
SVANE®

Svane® Temptation Elastec overmadrass 180x200 cm

Elastec Zip Top overmadrass
På lager
Art. nr.
243275001
Pris nå Kr  5 249 Før Kr  6 999
Spar Kr 1750,00
-25% Rabatt
Produktfordeler
Svane Temptation Zip Top overmadrass leveres med kjernematerialet Elastec med unik spenst og god ventilering. Elastec leder fuktighet bort fra kroppen og består av et syntetisk materiale som er en stor fordel om du har allergi. Nyskapende og tidløst mønsterdesign for økt komfort og elastisitet. Overmadrassen er vendbar med stretch tekstil på begge sider. Passer til alle Svanes madrasser. ZipTop er spesielt tilpasset regulerbare senger. ZipTop er en glidelås mellom to overmadrasser i en dobbeltseng som gjør at du kan regulere sengene ulikt og fortsatt ha samme overmadrass. Vedlikehold: Trekket er avtakbart og kan vaskes på 60 grader. Cirrus Fiber hindrer at damp kondenseres til væskeform som gjør at madrassen holder seg ren og tørr
Mål og vekt
  1. Sittehøyde 46 cm
  2. Lengde 288 cm
  3. Dybde 98 cm
  4. Høyde 90 cm
  5. Bredde 288 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse