WONDERLAND
WONDERLAND

Wonderland® Split Pulse Latex split overmadrass 180x200

Wonderland Superior Split Pulse Latex overmadrass til regulerbar seng. Vaskbar tekstil. Kjerne i naturlatex.
På lager
Art. nr.
244994025
Pris nå Kr  6 537 Før Kr  10 895
Spar Kr 4358,00
-40% Rabatt
Serie
Wonderland Superior Split Pulse Latex overmadrass er delt i hodeenden og har samme lengde som sengens ryggløft. Splitten gjør at du kan løfte ryggen helt opp på den ene sengen uten å påvirke søvnen til den som ligger i den andre sengen. Pulse Latex er en nyutviklet naturlatex som har svært god ventilasjon og følger kroppens kurver optimalt. Pulse Latex er meget slitesterk og sikrer deg det beste soveklima og komfort. Superior overmadrass har meget gode fukttransporterende egenskaper gjennom at tekstilet tilpasser seg etter din kroppstemperatur og holder kroppstemperaturen til en optimal nivå – ikke for varm og ikke for kald. Teknologien bak heter 37° og er en spesialutviklet fiber som har små mikrokapsler integrert. Denne teknologien er miljøsertifisert av ØkoTex og det beste er at du kan vaske tekstilet om og om igjen og opprettholde egenskapen.
Produktfordeler
Wonderland Superior Split Pulse Latex overmadrass til regulerbar seng. Pulse Latex følger kroppens kurver optimalt og gir perfekt trykkavlastning. Latex er et naturprodukt og har en naturlig god pusteevne. Dette gjør at denne type overmadrass er perfekt for allergikere, eller for de som har problemer med å bli varme om natten. Overmadrasser av latex avgir nemlig fukt og varme lettere enn andre madrasser. • Pulse Latex • Svært god trykkavlastning • Temperaturregulerende tekstil 37° • Øko-Tex sertifisert tekstil • Vaskbar tekstil 60°C • Delbare glidelås gir enkel vask • Norskprodusert og miljøsertifisert
Mål og vekt
  1. Lengde 200 cm
  2. Bredde 180 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse