WONDERLAND
WONDERLAND

Wonderland® 332 Scala regulerbar seng 105x200

Regulerbar rygg/fotende. Justerbar fasthet. Premium Hyperflex overmadrass. Tekstil: Shadow. Ben Square Oak 19 cm. Pris eks. gavl.
På lager
Art. nr.
244516007
Pris Kr  18 463
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
Serie
Wonderland Scala 332 er en regulerbar seng med justerbar fasthet under hoften og med ekstra myk skuldersone. Med trådløs fjernkontroll justeres både rygg- og fotenden individuelt. I tillegg justeres nakkedelen automatisk når du hever ryggen. Sengen er dobbeltfjærende med Standard Pocket, fem vindingers pocketfjær i hovedmadrass, og fjærede trespiler i bunn. Velg fasthet tilpasset din kropp og sovestilling: Medium eller Fast. Alle tekstiler kan enkelt tas av for vask på 60°C, slik at du alltid har en ren og behagelig seng å sove i. Wonderland er et norskprodusert høykvalitetsprodukt og er konstruert for å gi deg god søvn og restitusjon i mange år. Materialene i en Wonderland-seng har et eller flere miljøsertifiseringer og du får 25 års garanti mot fjær- og rammebrudd. Velg mellom et bredt utvalg av tekstil og tilbehør.
Produktfordeler
Regulerbar seng har ganske enkelt den fordelen at du kan heve og senke både overkroppen og fotenden. Alle de som liker å lese eller se på tv i sengen, vil ha mye glede av en regulerbar seng. Få en trinnløs og rolig regulering av rygg- og fotende og lagre dine favorittposisjoner med den trådløse fjernkontrollen. Sengen kommer med premium hyperflex overmadrass som er et nytt skum med svært gode egenskaper for trykkavlastning og ventilasjon. Premium overmadrass har et strikket tekstil, RapidDry, som er laget av en spesialutviklet hullfiber. Med et større luftvolum inne i fiberen, kan fukttransporten optimaliseres, og gi deg en tørr og behagelig sovekomfort.
 • Vaskbar tekstil 60°C
 • Norskprodusert og miljøsertifisert
 • Standard Pocket
 • Welun i stopning
 • Fjærende trespiler i ramme
 • Øko-Tex sertifisert tekstil
 • Mål og vekt
  1. Lengde 200 cm
  2. Bredde 105 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse