WONDERLAND
WONDERLAND

Wonderland® 522 Harmony regulerbar seng 180x200 cm

Regulerbar rygg/fotende. Premium Split Hyperflex overmadrass. Tekstil: Shell. Square oak 13 cm ben. Pris eks. gavl/tilbehør
På lager
Art. nr.
244937013
Pris Kr  49 850
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Wonderland Harmony 522 er en regulerbar seng med trådløs fjernkontroll som regulerer både rygg og ben. Du kan heve og senke ben og hodeenden etter behov og lagre dine favorittposisjoner via fjernkontrollen. Sengen har dobbel pocketfjæring med Comfort Pocket, seks vindingers pocketfjær i hovedmadrassen, som har høy evne til å tilpasse seg kroppens former. Med sine stabile kanter sover du også like trygt på kanten av sengen. Madrassen er vendbar, slik at du kan fordele slitasjen på begge sidene, noe som forlenger levetiden på sengen, samtidig som komforten opprettholdes. Avtagbar og vaskbar tekstil på hoved- og overmadrass gir en seng som alltid er ren og behagelig å sove i. Med Wonderland Split overmadrass, som er delt i hodeenden, får du en perfekt blanding av god funksjon og liggekomfort. Wonderland er et norskprodusert høykvalitetsprodukt og er konstruert for å gi deg god søvn og restitusjon i mange år. Materialene i en Wonderland-seng har et eller flere miljøsertifiseringer og du får 25 års garanti mot fjær- og rammebrudd. Velg mellom et bredt utvalg av tekstil og tilbehør. (Sengens størrelse på bildet avviker fra varenummer. Bilde viser 180x200.)
Produktfordeler
Harmony 522 regulerbar seng har ganske enkelt den fordelen at du kan heve og senke både overkroppen og fotenden. Alle de som liker å lese eller se på tv i sengen, vil ha mye glede av en regulerbar seng. Få en trinnløs og rolig regulering av rygg- og fotende og lagre dine favorittposisjoner med den trådløse fjernkontrollen.
 • Vaskbar tekstil 60°C
 • Vendbar
 • Norskprodusert og miljøsertifisert
 • Comfort Pocket
 • Welun i stopning
 • Treramme
 • Øko-Tex sertifisert tekstil
 • Mål og vekt
  1. Lengde 200 cm
  2. Bredde 180 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse