WONDERLAND
WONDERLAND

Wonderland® Windsor kontinentalseng 150x200 cm

Justerbar fasthet. Trekk: Shadow. Premium Latex overmadrass. 13 cm. black sokkel. Pris eks. gavl/tilbehør.
På lager
Art. nr.
244871037
Pris nå Kr  19 999 Før Kr  27 246
Spar Kr 7247,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
-27% Rabatt
Serie
Wonderland Windsor Kontinentalseng er laget for å gi deg det beste grunnlaget for god søvn og hvile. Med Exclusive Pocket, vår mest eksklusive pocketfjæring med hele åtte vindinger i hovedmadrassen, er det lagt til rette for ekstra god trykkfordeling og komfort. Du kan justere fastheten under hoften slik at sengen kan tilpasses til nettopp din kropp og ditt individuelle behov. Sammen med skuldersonen sikrer dette deg en liggestilling som gir riktig avlastning for nakke, skulder og rygg. Stopning i naturlatex følger kroppens kurver optimalt og gir svært god ventilasjon. For å gi den beste sovekomforten er sengen også kantstabil og har vendbare madrasser for å beholde komforten år etter år. Alle tekstiler kan enkelt tas av vaskes på 60°C, slik at du alltid har en ren og behagelig seng å sove i. Wonderland er et norskprodusert høykvalitetsprodukt og er konstruert for å gi deg god søvn og restitusjon i mange år. Materialene i en Wonderland-seng har et eller flere miljøsertifiseringer og du får 25 års garanti mot fjær- og rammebrudd. Velg mellom et bredt utvalg av tekstil og tilbehør. (Bilde avviker fra varenummer).
Produktfordeler
Det perfekte valget for deg som søker god søvn og en restituerende liggestilling med avlastning for nakke, skulder og rygg. Med justerbar fasthet under hoften kan du tilpasse sengen til akkurat deg. Kontinentalsengen med hele tre lag med madrass gjør at du får en, tvers igjennom, fantastisk komfort og en utrolig god søvnopplevelse. Foruten den fantastisk unike komforten har kontinentalsengen også et innbydende utseende, med et lekkert og ekslusivt design. Sengen har Pulse Latex overmadrass. En nyutviklet latex som har svært god ventilasjon og følger kroppens kurver optimalt. Pulse Latex er meget slitesterk og sikrer deg det beste soveklima og komfort. Premium overmadrass har et strikket tekstil, RapidDry, som er laget av en spesialutviklet hullfiber.
 • Vaskbar tekstil 60°C
 • Norskprodusert og miljøsertifisert
 • Exclusive Pocket i hovedmadrass
 • Exclusive Pocket i undermadrass
 • Latex i stopning
 • Fjærende trespiler i ramme
 • Øko-Tex sertifisert tekstil
 • Personlig tilpasning
 • Justerbar fasthet under hoften
 • Unik følsomhet og støtte med progressiv Pocket
 • Mål og vekt
  1. Lengde 200 cm
  2. Bredde 150 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse