WONDERLAND AS
WONDERLAND AS

Wonderland® 723 Windsor regulerbar seng 180x200 cm

Regulerbar nakke/rygg/fotende. Super Split Latex overmadrass. Tekstil: Thunder. Ben Square Oak 13 cm. Pris eks. gavl/box.
På lager
Art. nr.
244936002
Pris nå Kr  53 596 Før Kr  71 461
Spar Kr 17865,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
-25% Rabatt
Serie
Wonderland Windsor 723 gir deg en perfekt liggestilling enten du sover eller er våken. Du kan regulere fotende, rygg og nakke uavhengig av hverandre, trinnløst og rolig, og lagre dine favorittposisjoner via den trådløse fjernkontrollen. Sengen har dobbel pocketfjæring med Exclusive Pocket, vår mest eksklusive pocketfjæring med hele åtte vindinger i hovedmadrassen, som gir ekstra god trykkfordeling og eksklusiv komfort. Skuldersone gir riktig avlastning for nakke, skulder og rygg. Med sine stabile kanter sover du også like trygt på kanten av sengen. Madrassen er vendbar, slik at du kan fordele slitasjen på begge sidene, noe som forlenger levetiden på sengen, samtidig som komforten opprettholdes. Avtagbar og vaskbar tekstil på hoved- og overmadrass gir en seng som alltid er ren og behagelig å sove i. Naturlatex i stopning og overmadrass gjør sengen ekstra følsom og sikrer god spenst. Med Split overmadrass, som er delt i hodeenden, får du en perfekt blanding av luksuriøs funksjon og liggekomfort. Wonderland er et norskprodusert høykvalitetsprodukt og er konstruert for å gi deg god søvn og restitusjon i mange år. Materialene i en Wonderland-seng har et eller flere miljøsertifiseringer og du får 25 års garanti mot fjær- og rammebrudd. Velg mellom et bredt utvalg av tekstil og tilbehør.
Produktfordeler
Regulerbar seng har ganske enkelt den fordelen at du kan heve og senke både overkroppen og fotenden. Alle de som liker å lese eller se på tv i sengen, vil ha mye glede av en regulerbar seng. Få en trinnløs og rolig regulering av rygg- og fotende og lagre dine favorittposisjoner med den trådløse fjernkontrollen. Sengen kommer med en split latex overmadrass som gir deg en perfekt blanding av luksuriøs funksjon og liggekomfort. Overmadrassen er delt i hodeenden slik at du kan løfte ryggen helt opp på den ene sengen uten å påvirke søvnen til den som ligger i den andre sengen. Overmadrassen har en kjerne av Pulse Latex - en nyutviklet latex som sikrer deg det beste soveklima og komfort.
 • Vaskbar tekstil 60°C
 • Norskprodusert og miljøsertifisert
 • Standard Pocket
 • Welun i stopning
 • Fjærende trespiler i ramme
 • Øko-Tex sertifisert tekstil
 • Mål og vekt
  1. Measurement 1 .. cm
  2. Lengde 200 cm
  3. Bredde 180 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse