WONDERLAND
WONDERLAND

Wonderland® 332 Scala regulerbar seng 180x200 cm

Tekstil Shadow 45, Premium Hyperflex Split overmadrass, Qube sokkel Oak 19 cm. Tilbehør (som gavler) er tillegg i pris.
På lager
Art. nr.
244516015
Pris Kr  34 396
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
Serie
Wonderland Scala 332 er en regulerbar seng med justerbar fasthet under hoften og med ekstra myk skuldersone. Med trådløs fjernkontroll justeres både rygg- og fotenden individuelt. I tillegg justeres nakkedelen automatisk når du hever ryggen. Sengen er dobbeltfjærende med Standard Pocket, fem vindingers pocketfjær i hovedmadrass, og fjærede trespiler i bunn. Velg fasthet tilpasset din kropp og sovestilling: Medium eller Fast. Alle tekstiler kan enkelt tas av for vask på 60°C, slik at du alltid har en ren og behagelig seng å sove i. Wonderland er et norskprodusert høykvalitetsprodukt og er konstruert for å gi deg god søvn og restitusjon i mange år. Materialene i en Wonderland-seng har et eller flere miljøsertifiseringer og du får 25 års garanti mot fjær- og rammebrudd. Velg mellom et bredt utvalg av tekstil og tilbehør.
Produktfordeler
Regulerbar seng har ganske enkelt den fordelen at du kan heve og senke både overkroppen og fotenden. Alle de som liker å lese eller se på tv i sengen, vil ha mye glede av en regulerbar seng. Få en trinnløs og rolig regulering av rygg- og fotende og lagre dine favorittposisjoner med den trådløse fjernkontrollen. Kompletter din regulerbare dobbeltseng med Split overmadrass som er delt i hodeenden – en perfekt blanding av luksuriøs funksjon og liggekomfort. Splitten gjør at du kan løfte ryggen helt opp på den ene sengen uten å påvirke søvnen til den som ligger i den andre sengen. Overmadrassen har en kjerne av Hyperflex - et nytt skum som har svært gode egenskaper for trykkavlastning og ventilasjon.
 • Vaskbar tekstil 60°C
 • Norskprodusert og miljøsertifisert
 • Standard Pocket
 • Welun i stopning
 • Fjærende trespiler i ramme
 • Øko-Tex sertifisert tekstil
 • Mål og vekt
  1. Lengde 200 cm
  2. Bredde 180 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse