WONDERLAND
WONDERLAND

Wonderland® Scala kontinentalseng 180x200

Premium Hyperflex overmadrass. Standard Pocket. Sokkel Oak 13 cm. Tekstil: Shell. Pris eks. gavl/tilbehør.
På lager
Art. nr.
244873026
Pris Kr  16 420
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
Serie
Wonderland Scala Kontinentalseng er dobbeltfjærende med Standard Pocket, fem vindingers pocketfjær, i hovedmadrassen. Sengen har skuldersone og gir god støtte over hele madrassens bredde. Med sine stabile kanter sover du også like trygt på kanten av sengen. Madrassen er vendbar, slik at du kan fordele slitasjen på begge sidene, noe som forlenger levetiden på sengen, samtidig som komforten opprettholdes. Alle tekstiler kan enkelt tas av for vask på 60°C, slik at du alltid har en ren og behagelig seng å sove i. Wonderland er et norskprodusert høykvalitetsprodukt og er konstruert for å gi deg god søvn og restitusjon i mange år. Materialene i en Wonderland-seng har et eller flere miljøsertifiseringer og du får 25 års garanti mot fjær- og rammebrudd. Velg mellom et bredt utvalg av tekstil og tilbehør.
Produktfordeler
Det perfekte valget for deg som søker god søvn og en restituerende liggestilling med avlastning for nakke, skulder og rygg. Med justerbar fasthet under hoften kan du tilpasse sengen til akkurat deg. Kontinentalsengen med hele tre lag med madrass gjør at du får en, tvers igjennom, fantastisk komfort og en utrolig god søvnopplevelse. Foruten den fantastisk unike komforten har kontinentalsengen også et innbydende utseende, med et lekkert og ekslusivt design. Sengen kommer med premium hyperflex overmadrass som er et nytt skum med svært gode egenskaper for trykkavlastning og ventilasjon. Premium overmadrass har et strikket tekstil, RapidDry, som er laget av en spesialutviklet hullfiber. Med et større luftvolum inne i fiberen, kan fukttransporten optimaliseres, og gi deg en tørr og behagelig sovekomfort.
 • Skuldersone - for riktig avlastning for nakke, skulder og rygg
 • Vaskbar tekstil - Avtagbare og kan vaskes på 60°C
 • Kantstabil madrass for komfort og støtte helt ut til kanten av sengen
 • Hovedmadrass med Standard Pocket m/ 5 vindingers pocketfjær
 • Vendbar madrass - forlenger levetiden på sengen
 • Welun miljøskum gir god ventilasjon slik at du får god utluftning, noe som gir et svalt og godt liggeunderlag
 • Mål og vekt
  1. Lengde 200 cm
  2. Bredde 180 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse