WONDERLAND
WONDERLAND

Wonderland® Octave kontinentalseng 180x200 cm

Premium Hyperflex overmadrass. Standard Pocket. Sokkel Anthracite 13 cm. Tekstil: Shadow. Pris eks. gavl/tilbehør.
På lager
Art. nr.
251234
Pris Kr  16 299
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
Serie
Wonderland Octave Kontinentalseng har heldekkende trekk og er dobbeltfjærende med Standard Pocket, fem vindingers pocketfjær, i hovedmadrassen. Sengen har skuldersone og gir god støtte over hele madrassens bredde. Med sine stabile kanter sover du også like trygt på kanten av sengen. Madrassen er vendbar, slik at du kan fordele slitasjen på begge sidene, noe som forlenger levetiden på sengen, samtidig som komforten opprettholdes. Alle tekstiler kan enkelt tas av for vask på 60°C, slik at du alltid har en ren og behagelig seng å sove i. Wonderland er et norskprodusert høykvalitetsprodukt og er konstruert for å gi deg god søvn og restitusjon i mange år. Materialene i en Wonderland-seng har et eller flere miljøsertifiseringer og du får 25 års garanti mot fjær- og rammebrudd.
Produktfordeler
En kontinentalseng med hele tre lag med madrass, som gjør at du får en, tvers igjennom, fantastisk komfort og en utrolig god søvnopplevelse. Kontinentalsengen har ikke bare en unik komfort, den ser også innbydende ut, med sitt lekre og ekslusive design. Wonderland Octave Kontinental gir god støtte og trykkavlastning på de rette stedene. Et trygt valg for deg som søker en seng med god kvalitet. Sengen kommer med premium hyperflex overmadrass som er et nytt skum med svært gode egenskaper for trykkavlastning og ventilasjon. Premium overmadrass har et strikket tekstil, RapidDry, som er laget av en spesialutviklet hullfiber. Med et større luftvolum inne i fiberen, kan fukttransporten optimaliseres, og gi deg en tørr og behagelig sovekomfort.
 • Vaskbar tekstil 60°C
 • Myk skuldersone
 • Norskprodusert og miljøsertifisert
 • Comfort Pocket i hovedmadrass
 • Standard Pocket i undermadrass
 • Welun i stopning
 • Fjærende trespiler i ramme
 • Øko-Tex sertifisert tekstil
 • God følsomhet og støtte med Comfort Pocket
 • Mål og vekt
  1. Lengde 200 cm
  2. Bredde 180 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse