KVANDE OG NORDVIK
KVANDE OG NORDVIK

Elvegård familiekøye 150/90

Farge: Dempet sort.
På lager
Art. nr.
277089003
Pris nå Kr  18 629 Før Kr  20 699
Spar Kr 2070,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
-10% Rabatt
Serie
Storgård er en møbelserie med flotte utskjæringer og klassisk design. Her finner du møbler med et særegent preg. Hele serien leveres i mange varianter og med mange muligheter. Alle møbler fra Kvande & Nordvik kan leveres i valgfri farge etter NCS-kode. Det er også mulig å tilpasse etter mål på noen av våre modeller. Kvande & Nordvik Møbelfabrikk AS har siden 1968 produsert møbler av norsk furu - et miljøvennlig og fornybart treslag. Ved bruk av moderne teknologi og fremstillingsmetoder er gamle håndverkstradisjoner overført til industriell møbelproduksjon.
Produktfordeler
Elvegård familiekøye fra Kvande & Nordvik, er laget av norskprodusert heltre furu - et miljøvennlig og fornybart treslag. Lengde 200 cm. Høyde 185 cm. Yttermål +10 cm. Mulig med spesialmål.
 • Kan leveres i 120, 150 og 180 cm underkøye, 75 og 90 cm overkøye.
 • Kan leveres i flere standardfarger, samt valgfritt etter NCS-kode.
 • Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse