NORTH BEDS
NORTH BEDS

North 5859 kontinentalseng 120x200

Tekstil Lux lys grå. Med Comfort 8 overmadrass i vaskbar stretchtekstil. Hvitvasket ben.
På lager
Art. nr.
281068
Pris nå Kr  6 999 Før Kr  8 999
Spar Kr 2000,00
Dette møbelet har flere valg
Flere bentyper
-22% Rabatt
Serie
North beds - inspirert av god søvn. North beds sengesystem er eksklusivt utviklet og produsert for Møbelringen. Dette betyr at vi har mulighet til å tilby våre kunder gode produkter til en gunstigere pris. Alle North senger har Active 7 Sone Pocket med ekstra mykt skulderpart, fast støtte til korsrygg og duofjær i hoftesone, som gir optimal komfort tilpasset sovestilling. Variasjon i pris skyldes mulighet for ulike tekstil- og madrassvalg og tekniske spesifikasjoner. 25 års garanti mot ramme- og fjærbrudd og 5 års totalgaranti gir deg trygghet når du kjøper en seng fra North Beds. Alle sengene sertifsert som Oeko-tex® Standard 100 og Certipur, noe som garanterer at produktene ikke inneholder allergi-fremkallende eller skadelige kjemikalier.
Produktfordeler
North Nº5859 Lyseford er en kontinentalseng med suveren komfort til svært fornuftig pris. Comfort Pluss 8 cm overmadrass gir sengen en myk og behagelig følelse. Activ 7 sone Pocket-fjær gir optimal støtte til alle kroppstyper. Kraftig strechtekstil som kan vaskes på 60⁰ gir grunnlag for god hygiene. North Beds unike Activ sonesystem med tre komfortnivåer, gir avlasning til nakke og skuldre, ekstra støtte til korsygg og balanserer hoftesonen. Oppbygging med to lag fjærer gir god dybdefjæring og trykkavlasning.
Mål og vekt
  1. Lengde 200 cm
  2. Høyde 66 cm
  3. Bredde 120 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse