BRUNSTAD AS
BRUNSTAD AS

Fantasy sofagruppe 3 + 2-seter

Oppsett 5500-45. Vange F. Ryggpute soft. Tekstil: Mosso Antrazite. Ben 16 cm hvitoljet 178.
På lager
Art. nr.
283427002
Pris Kr  32 799
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Modulsofa
Flere bentyper
Flere armlener
Serie
Fantasy er en serie modulsofaer fra Brunstad laget i solide materialer. Seteputene er i kaldskum og man kan velge mellom faste ryggputer i skjært skum eller soft ryggputer fylt av dun og resirkulert skum. De softe ryggputene gir en ekstra behagelig sittekomfort og er vendbare. Man kan velge mellom tre vanger i ulike utførelser og tre ulike bentyper. Sofaen kan kles både i både stoff og hud, og alle tekstiler i vår kolleksjon kan benyttes på sofaen.
Produktfordeler
Et helhetlig møbel der eksklusivt håndverk gjenspeiler det ypperste av design og uttrykk, som skapt for Møbelringens mange bevisste kunder. Brunstad er kanskje den mest genuine, norske leverandør på markedet. Sofaen har 10 års garanti på ramme og seteputer.
 • Vendbare puter
 • Kryssfinér
 • Nozagfjær
 • Skåret kaldskum
 • Mål og vekt
  1. Measurement 1 52 cm
  2. Sittehøyde 44 cm
  3. Dybde 89 cm
  4. Høyde 80 cm
  5. Bredde 217/158 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Cresco har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse