Skagen speil 170x80 cm

Malt eik. Hvit, ensfarget. Glass.
På lager
Art. nr.
220528
Pris Kr  3 699
Serie
Stor serie i klassisk og nordisk stil med mange forskjellige elementer til spisestue, stue, kontor, soverom og kjøkken. Skagen er en lekker serie i nordisk hvitt med en touch av naturlige, rustikke råmaterialer. Den har en lys romantisk og klassisk stil som har fått en twist ved å kombinere mørke, karakteristiske råmaterialer fra Norden. Enkle funksjonelle uttrykk med vakre, forarbeidede detaljer. Ta turen innom din lokale Møbelringen butikk for å se utvalget og mulighetene.
Produktfordeler
Skagen er et vakkert og dekorativt speil med en bred hvit ramme. Speilet er ideelt til å stille på gulvet og med en høyde på 170 cm er det et perfekt helfigursspeil. Et speil er bidrar ofte til å skape en mer åpen og fri romfølelse. • 5 års garanti på produksjonsfeil
Mål og vekt
  1. Høyde 170 cm
  2. Bredde 80 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse