AANNØ AS
AANNØ AS

Sigma speil 56x148 cm

Hardvoksoljet eik.
På lager
Art. nr.
199811
Pris nå Kr  3 518 Før Kr  3 909
Spar Kr 391,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
-10% Rabatt
Serie
Aannø Sigma er en serie med norskproduserte kvalitetsmøbler. Aannø Sigma er en komplett møbelserie for spisestue og TV-krok. Tre stilvarianter og flere farger, gjør det enkelt å finne det som passer best hos deg. Herdet glass i dører og hyller, LED lys med dimmer, dørhengsler med demping og inntrekk, justerbare ben. Skuffer med justerbare fronter, inntrekk og demping. Aannø Sigma er en imponerende norskprodusert møbelserie.
Produktfordeler
Sigma speil leveres i flere farger og stilvarianter. Her vist i hvitoljet ""nordic"". Sigma serien er en elegant og stilren serie med et nordisk design. Speilet passer utmerket til alle produktene i Aannø Sigma serien.
 • Del av serie
 • Norskprodusert
 • Leveres i flere farger
 • Mål og vekt
  1. Høyde 56 cm
  2. Bredde 148 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse