Petit barneteppe 120x170 cm

Turkis bunn med mønster. Soft Set mykgjørende behandling og slitesterk kunstfiber.
På lager
Art. nr.
274979
Pris Kr  799
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Et teppe fra Lone sin barnekolleksjon. Noen legger størst vekt på at teppet skal se flott ut, mens for andre er det slitestyrken som er avgjørende. Petit er et teppe for både gutter og jenter, i en slitesterk god kvalitet. Velg også mellom motivene Pippo og Putini. Teppene er maskinprodusert i et heatsetbehandlet garn, noe som gjør at teppet er lofritt med en overflate som er smussavisende og dermed enklere å rengjøre. Alminnelig rengjøring foretas ved støvsuging. Vi anbefaler teppeunderlag med hensyn til sklisikkerhet og hygiene. Perfekte på et barnerom!
Produktfordeler
Skap et eventyrlig rom som oppmunterer til fantasifull og kreativ lek. Petit er et mykt og herlig bareteppe som gir en lun og trivelig atmosfære på barnerommet.
 • Heatsetbehandlet polypropylene
 • Mål og vekt
  1. Lengde 170 cm
  2. Bredde 120 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse