Koloro teppe 160x230 cm

grå, heatset twist
På lager
Art. nr.
227902
Pris Kr  2 199
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Koloro er et mykt, lett og behagelig teppe i tvistet garn som holder seg godt og er lett å holde rent. Koloro kommer i to fargevarianter – grå og multi. Grå fås kun i 160x230, mens multi fås i 135x190, 160x230, Ø160 og Ø200. Koloro er maskinprodusert i et heatsetbehandlet garn, noe som gjør at teppet får en overflate som er smussavvisende og dermed enklere å rengjøre. Alminnelig rengjøring foretas ved støvsuging med børsten inne. Vi anbefaler teppeunderlag med hensyn sklisikkerhet og hygiene.
Produktfordeler
Et mønstrete teppe som passer inn i det moderne og stilfulle hjemmet. Skap en god stemning i hjemmet ditt med dette flotte Koloro teppet. Koloro er et slitesterkt teppe med kort lugg, av syntet som er lofritt og enkelt å holde rent.
 • Heatsetbehandlet polypropylene
 • Mål og vekt
  1. Lengde 230 cm
  2. Bredde 160 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse