Cosmo teppe 160x230 cm

melert brun, håndvevet tovet ull - et naturmateriale som varmer godt.
På lager
Art. nr.
259180
Pris Kr  2 799
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Cosmo er et mykt og behagelig teppe i håndvevet New Zealand ull med bomullsrenning. Ull er et naturmateriale som er kjent for sine positive egenskaper som gjør det slitesterkt og behagelig på kalde gulv. Cosmo fås i fire naturfarger: lys grå, greige, grå og brun. Serien har et stort utvalg i størrelser: Løperstørrelse 70x140, 70x230, 80x300 og teppestørrelse 130x190, 160x230 og 200x290. Cosmo kan også bestilles i valgfri størrelse (ikke rund). For å redusere slitasje på teppet bør ikke Cosmo utsettes for tråkk med gummisåler. Alminnelig rengjøring foretas ved støvsuging. Teppet skal ikke ristes. Vi anbefaler teppeunderlag med hensyn sklisikkerhet og hygiene.
Produktfordeler
Velg et ullteppe som både er pent og slitesterkt, og få en lun og behagelig atomosfære i hjemmet ditt. Cosmo er et stilrent og tidsriktige teppe som passer godt inn i de fleste interiørstiler.
 • Håndvevet, tovet New Zealand ull med bomullsrenning
 • Alminnelig rengjøring
 • Mål og vekt
  1. Lengde 230 cm
  2. Bredde 160 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse