Delta teppe 160x220 cm

Beige. Heatset floss.
På lager
Art. nr.
194212
Pris Kr  1 099
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Delta er et mykt og behagelig teppe med lofri floss. Delta-serien kommer i fargene grå og beige. Delta fås i løperstørrelse 80x140, 80x190 og teppestørrelse 134x190 og 160x220. Delta er maskinprodusert i et heatsetbehandlet garn, noe som gjør at teppet er lofritt med en overflate som er smussavisende og dermed enklere å rengjøre. Alminnelig rengjøring foretas ved støvsuging med børsten inne. Vi anbefaler teppeunderlag med hensyn til sklisikkerhet og hygiene.
Produktfordeler
Et rimelig teppe med lang lugg, som er lofritt og enkelt å holde rent. Delta er et stilrent teppe som passer godt inn i alle interiørstiler. Skap en lun og intim atmosfære i hjemmet ditt med Delta gulvteppe.
 • Hetsetbehandlet polypropylene
 • Mål og vekt
  1. Lengde 220 cm
  2. Bredde 160 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse