Ascot teppe 160x230 cm

Beige med grått mønster. Heatset twist
På lager
Art. nr.
245877
Pris Kr  1 599
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Ascot er et mykt, lett og behagelig teppe i tvistet garn som holder seg godt og er lett å holde rent. Ascot kommer i to størrelser og kan også skaffes i fargen grå. Ascot fås i størrelsene 135x190 og 160x230. Ascot er maskinprodusert i et heatsetbehandlet garn, noe som gjør at teppet er lofritt med en overflate som er smussavvisende og dermed enklere å rengjøre. Alminnelig rengjøring foretas ved støvsuging. Vi anbefaler teppeunderlag med hensyn sklisikkerhet og hygiene.
Produktfordeler
Et slitesterkt og flekkavvisende teppe med kort lugg, av syntet som er lofritt og enkelt å holde rent. Heatset er en benevnelse for varmebehandlet polypropylenefiber, noe som gjør teppet mer flekkavvisende og slitesterkt. Twist betyr at garnet er tvunnet og «rufset» i enden.
 • Heatsetbehandlet polypropylene
 • Mål og vekt
  1. Lengde 230 cm
  2. Bredde 160 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse