Sirdal rye 160x230 cm

offwhite, håndvevet, slitesterkt ull - et naturmateriale som luner godt.
På lager
Art. nr.
175096
Pris Kr  2 199
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Sirdal er en teppeserie i ull med strikkeeffekt i fargene offwhite og grå. Ull er et naturmateriale som er kjent for sine positive egenskaper som gjør det slitesterkt og behagelig på kalde gulv. Sirdal fås i teppestørrelse 140x200, 160x230 og 200x290 og løperstørrelse 60x90, 70x140, 70x230. For å redusere slitasje på teppet bør ikke Sirdal utsettes for tråkk med gummisåler. Alminnelig rengjøring foretas ved støvsuging. Teppet skal ikke ristes. Vi anbefaler teppeunderlag med hensyn sklisikkerhet og hygiene.
Produktfordeler
Sirdal er et meget populært teppe. Teppet er håndvevet og har en stripeeffekt. Sirdal, med sin blanding av 80 % ull og 20 % bomull, er et mykt og fint teppe å sette føttene på. Teppet har et diskret og tidløst mønster som passser godt inn i de fleste hjem.
 • Håndvevet ull
 • Mål og vekt
  1. Lengde 230 cm
  2. Bredde 160 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse