Rikke teppe 200x290 cm

Blush. Håndvevet, tovet ull.
På lager
Art. nr.
259279
Pris nå Kr  3 919 Før Kr  4 899
Spar Kr 980,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
-20% Rabatt
Serie
Rikke er et mykt og behagelig teppe i håndvevet New Zealand ull med bomullsrenning. Ull er et naturmateriale som er kjent for sine positive egenskaper som gjør det slitesterkt og behagelig på kalde gulv. Serien kommer i seks fargevarianter – aqua, avocado, denim, blush, nude og indigo. Vi anbefaler teppeunderlag med hensyn sklisikkerhet og hygiene. Teppet fås i størrelse 160x230 og 200x290. Rikke kan også bestilles i valgfri størrelse. For å redusere slitasje på teppet bør ikke Rikke utsettes for tråkk med gummisåler. Alminnelig rengjøring foretas ved støvsuging. Teppet skal ikke ristes.
Produktfordeler
Rikke er et fantastisk mykt ullteppe fra Lone. Underbygg din personlige stil med et stilfullt teppe. Et gulvteppe er med på å skape en helhet ved å samle møbler i soner.
 • Håndvevet, tovet New Zealand ull
 • Mål og vekt
  1. Lengde 290 cm
  2. Bredde 200 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse