Sofia teppe 160x230 cm

Greige. Tett og slitesterk kunstfiber med carving.
På lager
Art. nr.
274987
Pris Kr  2 199
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Sofia-serien er slitesterke tepper i lofri, myk og luksuriøs kunstfiber med relief mønster. Serien leveres i fargene greige og sort. Teppet fås i størrelse 160x230 og 200x290. Sofia-serien er maskinprodusert i et heatsetbehandlet garn, noe som gjør at teppet får en overflate som er smussavvisende og dermed enklere å rengjøre. Alminnelig rengjøring foretas ved støvsuging. Vi anbefaler teppeunderlag med hensyn til sklisikkerhet og hygiene.
Produktfordeler
Et teppe med et luksuriøst relief mønster som setter karakter i hjemmet. Sofia teppe er behagelig å gå på, og gir en behagelig følelse til rommet. Teppet er slitesterkt i lofri, myk og behagelig kvalitet.
 • Heatsetbehandlet polypropylene
 • Mål og vekt
  1. Lengde 230 cm
  2. Bredde 160 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse