Tangir teppe 160x230

Offwhite lofri floss med sort mønster og håndflettede frynser.
På lager
Art. nr.
259029
Pris Kr  2 199
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Tangir er et 30 mm lofri flossteppe med håndflettede frynser. Flossen har en «rufsete look» som skal minne om ull. Vi anbefaler teppeunderlag med hensyn til sklisikkerhet og hygiene. Tangir fås i størrelse 160x230 og 200x290. Tangir er maskinprodusert i et heatsetbehandlet garn, noe som gjør at teppet er lofritt med en overflate som er smussavisende og dermed enklere å rengjøre. Alminnelig rengjøring foretas ved støvsuging med børsten inne.
Produktfordeler
Gulvteppe Tangir, er et moderne flossteppe. Teppet er tydelig inspirert av de klassiske berberteppene man finner i flere områder av det nord-vestlige Sahara. Teppet har et stilrent design og passer utmerket under spisebordet eller sofaen. Skap en stilig og moderne atmosfære i hjemmet ditt med et Tangir teppe.
 • Håndvevet ull
 • Mål og vekt
  1. Lengde 230 cm
  2. Bredde 160 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse