Primo teppe 200x290 cm

Sand. Håndvevet, vendbar ull med frynser.
På lager
Art. nr.
274994
Pris nå Kr  3 144 Før Kr  3 699
Spar Kr 555,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
-15% Rabatt
Serie
Primo er et håndvevet, vendbar teppe i kraftig New Zealand ull med bomullsrenning og frynser. Serien kommer i fire fargevarianter – sand, denim, blush og grå. Vi anbefaler teppeunderlag med hensyn til sklisikkerhet og hygiene. Teppet fås i størrelse 160x230 og 200x290. Ull er et naturmateriale som er kjent for sine positive egenskaper som gjør det slitesterkt og behagelig på kalde gulv. Alminnelig rengjøring foretas ved støvsuging. Teppet skal ikke ristes.
Produktfordeler
Håndvevd ullteppe med frynser. Teppet har et stilrent og moderne design og passer utmerket under spisebordet eller sofaen. Skap en lun og intim atmosfære i hjemmet ditt med Primo teppe.
 • Håndvevet ull
 • Vendbart
 • Mål og vekt
  1. Lengde 290 cm
  2. Bredde 200 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse