Valencia teppe 200x290 cm

Grå bunn med mønster. Slitesterk kunstfiber.
På lager
Art. nr.
274982
Pris Kr  3 799
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Valencia er et mykt, lett og behagelig teppe i tvistet garn som holder seg godt og er lett å holde rent. Teppet kommer i fargene grå og sort. Vi anbefaler teppeunderlag med hensyn sklisikkerhet og hygiene. Valencia fås i størrelse 160x230 og 200x290. Valencia er maskinprodusert i et heatsetbehandlet garn, noe som gjør at teppet får en overflate som er smussavvisende og dermed enklere å rengjøre. Alminnelig rengjøring foretas ved støvsuging med børsten inne.
Produktfordeler
Valencia teppe passer utmerket under et spisebord eller under sofagruppen. Teppe har et moderne og stilrent design som passer inn i ethvert hjem. Valencia er tykt og tett og riktig mykt og godt for dine føtter.
 • Heatsetbehandlet polypropylene
 • Mål og vekt
  1. Lengde 290 cm
  2. Bredde 200 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse