Opus teppe 160x230 cm

Farge grå. Håndvevet, vendbar ull.
På lager
Art. nr.
274967
Pris nå Kr  2 294 Før Kr  2 699
Spar Kr 405,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
-15% Rabatt
Serie
Opus er et håndvevet, vendbart teppe i kraftig New Zealand ull med bomullsrenning. Serien kommer i fire fargevarianter – grå, denim, blush og oker. Vi anbefaler teppeunderlag med hensyn til sklisikkerhet og hygiene. Teppet fås i størrelse 160x230 og 200x290. Ull er et naturmateriale som er kjent for sine positive egenskaper som gjør det slitesterkt og behagelig på kalde gulv. Alminnelig rengjøring foretas ved støvsuging. Teppet skal ikke ristes.
Produktfordeler
Opus teppe er et håndvevet, vendbart teppe i ull med bomullsrenning. Teppet passer perfekt under sofaen eller spisebordet. Takket være ullen er teppene svært solide og robuste. Ullteppet har et behagelig og rustikk utseende som får rommet til å virke lunt og koselig.
 • Håndvevet ull
 • Flekker fjernes med SPOTAWAY® flekkfjerne
 • Alminnelig rengjøring foretas ved støvsuging
 • Mål og vekt
  1. Lengde 230 cm
  2. Bredde 160 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse