Toledo teppe 200x290 cm

Blå. Bomullschenille med jutebunn og printet mønster.
På lager
Art. nr.
272649
Pris Kr  3 799
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Toledo-serien fra Lone tepper er et teppe av bomullschenille med printet mønster i fargene blå, grå, multi, jade og rust med jute bakside. Vi anbefaler teppeunderlag med hensyn til sklisikkerhet og hygiene. Toledo fås i løper størrelse 80x140, 80x190, 80x240, 80x290 og teppestørrelse 155x230 og 200x290. Toledo er et slitesterkt teppe, som er lett å holde rent. Alminnelig rengjøring foretas ved støvsuging med børsten inne.
Produktfordeler
Toledo er et kvalitetsteppe fra Lone tepper. Det lekre teppet har en lun grunnfarge og et rolig fargemønster som skaper en varm og intim atomosfære i hjemmet ditt. Teppet bidrar til å skape en helhet ved å samle møblene dine ulike soner.
 • Slitesterk bomullschenille med printet mønster på jutebunn.
 • Enkelt å holde rent
 • Finnes i flere størrelser og farger
 • Mål og vekt
  1. Lengde 290 cm
  2. Bredde 200 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse