Paris entrékombinasjon

Hvit. Skap med speil, hylle og benk.
På lager
Art. nr.
246544
Pris nå Kr  4 929 Før Kr  5 799
Spar Kr 870,00
-15% Rabatt
Serie
Med Paris har du en komplett møbelserie til stuen, soverommet, entréen og spisestuen. Serien er en bred serie i klassisk design som dekker mange behov i hjemmet. Med Paris har det blitt designet en møbelserie som skaper varme, ro og rene omgivelser med sine gjennomgående hvite og naturlige farger, landlig design og romantiske detaljer. Foliert sponplate finnes i hel hvit eller fargekombinasjon hvit med eik topplate. Metalluttrekk i skuffer, dype skuffer og mulighet for høydejustering.
Produktfordeler
Skap til entréen eller gangen. Skap med 4 hyller, benk med 2 skuffer med ståluttrekk. Enkelt design med rene linjer. Klassiske møbler til en god pris.
 • Foliebelagt sponplate
 • Mål og vekt
  1. Dybde 41,6 cm
  2. Høyde 200,56 cm
  3. Bredde 165,2 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse