Oslo skrivebord

Smalt skrivebord m/2 skuffer + 2 hyller. Hvit/sortsmalt sponplate.
På lager
Art. nr.
276655
Pris Kr  3 299
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Oslo er bred serie i klassisk moderne design bestående av mange forskjellige møbler, som passer inn i de fleste rom i hjemmet. To fargekombinasjoner: hvit/eik og hvit/sort. Med sin folierte overflate er den lett å holde ren og fri for fingermerker. Metalluttrekk i skuffer, ben i massiv eik. Enkel montering. Oslo-møblene er fine å kombinere sammen. Serien leveres av Tvilum, som spesialiserer seg på å levere klassisk, flat-pack møbler til en god pris.
Produktfordeler
Praktisk og stilrent Oslo skrivebord fra Tvilum. Skrivebordet passer perfekt med resten av Oslo-serien. Skrivebordet er hvitt og sort og det er innebygde hyller og skuffer i den ene enden av bordet. Bordet kommer med sorte ben. Delta er en bred møbelserie i klassisk moderne design som dekker mange av hjemmets behov. Møblene er i skandinavisk stil. • 2 innv. hyller • Maksvekt 10 kg • Sponplate
Mål og vekt
  1. Dybde 81 cm
  2. Høyde 75,8 cm
  3. Bredde 145,1 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse