Cobra Skrivebord

sort lakk. Toppen, bunnen og frontene er i MDF. Sidene av sponskive. Ben i matt nikkel og forkrommede håndtak
På lager
Art. nr.
258059
Pris Kr  3 295
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Cobra-serien har et originalt retrodesign. Inspirasjonskilden er hentet fra biler i tidløs design fra 50-og 60-tallet. Nærmere bestemt sportsbilen AC Cobra. De forkrommede håndtakene og den karakteristiske logoen er Cobra-seriens fremste særtrekk. Cobra-serien finnes i et stort utvalg stilige farger og møbler. Serien er i lakkert MDF. Toppen, bunnen og frontene er i MDF, ben i matt nikkel og forkrommede håndtak. Cobra-serien er designet av den anerkjente designeren Rutger Andersson og produsert og kvalitetssikret i Sverige.
Produktfordeler
Cobra skrivebord fra Tenzo med to skuffer. Et annerledes og tøft skrivebord, i en moderne retrostil. Det stilfulle skrivebordet kommer til å passe bra inn i hjemmet ditt, om du så velger en nøytral farge, som smelter inn harmonisk, eller en mer djerv farge for å skape et blikkfang.
 • Sort lakk
 • Toppen, bunnen og frontene er i MDF
 • Sidene av sponskive
 • Ben i matt nikkel og forkrommede håndtak
 • 1 år garanti
 • Mål og vekt
  1. Dybde 50 cm
  2. Høyde 76,5 cm
  3. Bredde 120 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Cresco har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse