STRESSLESS
STRESSLESS

Stressless® Reno Office kontorstol

Hud Batick Black, beisfarge sort.
På lager
Art. nr.
212120001
Pris Kr  14 200
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
En Stressless kontorstol gir deg perfekt støtte og komfort, enten du sitter oppreist eller lener deg bakover. Et stort utvalg farger i hud eller tekstil gjør det enkelt å tilpasse stolen på arbeidsplassen til ditt interiør. Sittestillingen reguleres ved hjelp av din egen kroppsvekt.
Produktfordeler
Stressless Reno Office gjør at du kan ta med deg den verdenskjente Stressless-komforten inn på arbeidsplassen. Med et rullende og roterende understell blir den en kontorstol ulikt alt annet du har sittet i. Stressless Reno office er en myk og populær. Med sine myke dyner og høyderegulerbare nakkestøtte er det en av de mest populære hvilestolene. Reno har vært en folkefavoritt i flere år, og er for mange selve bildet på hvordan en hvilestol skal være.
 • Formstøpt polyuretanskum rundt ergonomisk formet
 • Stålramme som er påspent Flexo-fjærer
 • Myk skumdyne og fiber
 • Trekk i ekte hud eller tekstil av høy kvalitet
 • 10 års garanti mot fabrikasjonsfeil på innvendige mekaniske deler
 • Mål og vekt
  1. Sittehøyde 48-55 cm
  2. Dybde 75 cm
  3. Bredde 79 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse