Sacco Large saccosekk

Large extreme. Purple. 380 liter
På lager
Art. nr.
202256
Pris Kr  1 495
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Sacco® Large Xtreme er den største varianten fra Sacco® og måler 140 x 180 cm og kan brukes av flere barn samtidig, som gjesteseng på tenåringsrommet eller som en god og myk stol for en voksen. Dette er en robust modell som er i et kraftig bevernylon stoff. Fås i fargene black, purple og light grey. Saccosekken er et verdensberømt sittemøbel, og blant de absolutte ikonene innen møbeldesign fra 70-årene. Sacco® ble skapt i 1968 av tre italienske designere, og i dag produserer Sacco of Norway AS i Norge den originale Sacco®.
Produktfordeler
Saccosekk er like praktisk som den er komfortabel. Sacco® er på moten igjen. Skal du innrede moderne i dag er Sacco® nærmest en obligatorisk del av inventaret. Den deilige sittesekken er barnas favoritt, men også for ungdom og voksne.
 • Slitesterk bevernylon
 • Produsert i Norge
 • Fås i flere farger
 • Lett å holde ren
 • Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse