Sacco saccosekk

softshell black, 55 liter
På lager
Art. nr.
160049
Pris Kr  495
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Sacco® Small er tenkt til barn i alderen 1-6 år. La Sacco® Small bli ditt barn eller barnebarns første møbel. De kommer til å elske det. Du får denne modellen i tekstilet softshell i ensfarget svart og rosa. Sacco® Small er laget med softshell, som er et mykt, pustende og vannavstøtende tekstil. Saccosekken er et verdensberømt sittemøbel, og blant de absolutte ikonene innen møbeldesign fra 70-årene. Sacco® ble skapt i 1968 av tre italienske designere, og i dag produserer Sacco of Norway AS i Norge den originale Sacco®.
Produktfordeler
Saccosekken er like praktisk som den er komfortabel. Sacco® er på moten igjen. Skal du innrede moderne og praktisk i dag er Sacco® nærmest en obligatorisk del av inventaret. Sacco® Small er favoritten til de minste. Sacco® er alle barns kosestol og finnes i de fleste hjem.
 • Vannavstøtende softshell
 • Produsert i Norge
 • Fås i flere farger
 • Lett å holde ren
 • Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse