Marseille barstol

Understell stål nr. 59, sort kunstkinn, setetype Z.
På lager
Art. nr.
263581001
Pris nå Kr  1 500 Før Kr  1 765
Spar Kr 265,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
-15% Rabatt
Serie
Marseille-serien består av spisestoler, spisebenker og barstoler og tilbyr mange valgmuligheter. Stolserien har 6 ulike understell i børstet stål eller i krom og 6 ulike setetyper. Spisebenker leveres i 3 ulike størrelser. Leveres også uten rygg. Leveres umontert. Marseille-serien tilbys i flere farger i skinn, kunstskinn og tekstil. Passer utmerket til Monaco spisebord. Ta turen innom Møbelringen for å se mulighetene.
Produktfordeler
Marseille barstol er en moderne stol med iøynefallende design og rimelige materialvalg. Understellet består av krommet metall og trekket er av slitesterkt kunstlær (PU), en stilsikker kombinasjon som passer godt inn i mange moderne hjem. Med polstret sete sitter man komfortabelt rundt spisebordet. Trekket består av stilig og slitesterkt kunstlær som enkelt kan tørkes av ved søl. Høyest opp på ryggstøtten sitter et krommet håndtak, en lekker og praktisk detalj. Marseille barstol passer utmerket til en kjøkkenøy.
 • Stål/kunstskinn
 • Velg blant ulike understell
 • Velg setetyper i skinn, kunstskinn eller tekstil
 • Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse