WoodStory barstol

Modell Q46 barstol, tekstil Icon antracit 917, C14 sort oljet ben i ask.
På lager
Art. nr.
250425006
Pris nå Kr  4 046 Før Kr  4 495
Spar Kr 449,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
-10% Rabatt
Serie
I WoodStory Classic-serien kan du selv sette sammen et bord eller sofabord ut fra en lang rekke valgmuligheter! Først velger du den bordplaten og de ben du ønsker. Så kommer muligheten for å velge størrelse, farge og overflate blant en lang rekke muligheter. Du kan kort sagt få et skreddersydd bordet - akkurat som du vil ha det! I WoodStory Classic finner du også oppbevaringsmøbler, sofabord, småbord og stoler av høyeste kvalitet, også her med mange muligheter for å velge størrelse og utseende. Velg mellom ask eller eik og ønsket farge – her er det mange å velge mellom. Du kan få både rundt eller rektangulært bord med mulighet for utvidelse eller endeplater.
Produktfordeler
WoodStory er et konsept du bare får hos Møbelringen. I vårt arbeid med WoodStory-serien er nøkkelordene kvalitet, valgfrihet og skreddersøm. Denne lekre spisestolen kommer i en rekke vakre farger, og er perfekt å kombinere med et WoodStory spisebord. • 5 års garanti • Ben i ask eller eik • Mange farger • Tre tekstilkvaliteter i en masse farger • Avtagbart og vaskbart trekk • Nozagfjærer i sete, gummibånd i rygg • Leveres ferdig montert
Mål og vekt
  1. Sittehøyde 76 cm
  2. Høyde 104 cm
  3. Bredde 47 cm

Et møbel flere valg!

Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

Utsette betalingen?

Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

Les mer om betalingsutsettelse