Marseille benk med rygg

Understell stål nr. 8, turkis kunstskinn.
På lager
Art. nr.
263583001
Pris nå Kr  5 181 Før Kr  6 095
Spar Kr 914,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
-15% Rabatt
Serie
Marseille-serien består av spisestoler, spisebenker og barstoler og tilbyr mange valgmuligheter. Stolserien har 6 ulike understell i børstet stål eller i krom og 6 ulike setetyper. Spisebenker leveres i 3 ulike størrelser. Leveres også uten rygg. Leveres umontert. Marseille-serien tilbys i flere farger i skinn, kunstskinn og tekstil. Passer utmerket til Monaco spisebord. Ta turen innom Møbelringen for å se mulighetene.
Produktfordeler
Marseille er en moderne spisebenk med iøynefallende design og rimelige materialvalg. Understellet består av krommet metall og trekket er av slitesterkt kunstlær (PU), en stilsikker kombinasjon som passer godt inn i mange moderne hjem. Med polstret sete sitter man komfortabelt rundt spisebordet. Trekket består av stilig og slitesterkt kunstlær som enkelt kan tørkes av ved søl. Passer godt både på kjøkkenet og i spisestuen.
 • Velg sete/rygg i skinn, kunstskinn eller tekstil.
 • Lengde 160 cm.
 • Kan også bestilles i L140 og 180 cm
 • Leveres også uten rygg
 • Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse