Rodeo spisesofa

Cognacfarget. 70% hud og 30% polyester.
På lager
Art. nr.
261635
Pris nå Kr  4 956 Før Kr  6 195
Spar Kr 1239,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
-20% Rabatt
Serie
Bestselgende sofa som finnes i lang 3 seter, 2,5 seter og loveseat 1,5 seter samt puff. Originale Rodeo er den absolutte must have i disse dager. Med klassisk utseende vil denne aldri forsvinne av moten. Sofaen finnes i flere størrelser og farger. Cognac og sort/grå og i myk og velour totalt 12 farger – noe for enhver smak. Sofaen har med sin fasong, stil og kvalitet tatt det norske hjem med Storm.
Produktfordeler
Lekker spisesofa i brunt skinn med sorte stramme stålben. Sofaen har en innovativ blend i tekstiler - skinn og polyester. Skinnet har de samme egenskapene som 100% skinn, men har i tillegg en polyestercoating på utsiden som øker slitestyrken. I tillegg føles skinnet mattere og mykere. Rodeo spisesofa er en edgy sofa i tøft design - og passer inn i de aller fleste interiører.
 • 70% leather
 • 30% polyester
 • Mål og vekt
  1. Dybde 61 cm
  2. Høyde 83 cm
  3. Bredde 156 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse