Tristian spisestol

Ben i pulverlakkert jern. Sort, ensfarget. Sete i matt turkis/blått.
På lager
Art. nr.
270069
Pris nå Kr  1 999 Før Kr  2 399
Spar Kr 400,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
-17% Rabatt
Serie
Moderne stoler med unikt understell. Gråbrun, petroleum eller mørkeblå tekstil. Stolen leveres av Canett. Stilen til Canett kjennetegnes av en skandinavisk stil med et spennende og stort utvalg av møbler og interiør til ethvert hjem. Stilen varierer mellom nordisk stil, enkelhet og et klassisk utseende.
Produktfordeler
Denne spisebordsstolen fra Canett er laget i et matt og stilrent design, som passer utmerket til nesten alle typer spisebord. Spisebordsstolen har en moderne vintagelook som passer perfekt å kombinere til et grovt trebord. Spisebordsstolen passer til både store og små hjem og kan også brukes som en ekstra stol i stuen.
 • Moderne
 • Runde former
 • Velg mellom flere farger
 • Mål og vekt
  1. Dybde 55 cm
  2. Høyde 83 cm
  3. Bredde 46 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse