Marseille spisestol

Understell stål nr. 4, turkis kunstskinn, setetype H.
På lager
Art. nr.
263582001
Pris nå Kr  1 401 Før Kr  1 648
Spar Kr 247,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Flere bentyper
-15% Rabatt
Serie
Med Marseille-serien kan du skape din drømmestol ved å velge mellom en rekke ulike valgmuligheter. Den moderne serien fås i flere farger i skinn, kunstskinn og tekstil. Stolserien har 6 ulike understell i børstet stål eller i krom og 6 ulike setetyper. Marseille består av spisestoler, spisebenker og barstol. Spisebenker leveres i 3 ulike størrelser og leveres også uten rygg. Serien passer utmerket til Monaco spisebord. Ta turen innom Møbelringen for å se valgmulighetene.
Produktfordeler
Marseille er en moderne spisestol med iøynefallende design og rimelige materialvalg. Understellet består av krommet metall og trekket er av slitesterkt kunstlær (PU), en stilsikker kombinasjon som passer godt inn i mange moderne hjem. Med polstret sete sitter man komfortabelt rundt spisebordet. Trekket består av stilig og slitesterkt kunstlær som enkelt kan tørkes av ved søl. Høyest opp på ryggstøtten sitter et krommet håndtak, en lekker og praktisk detalj.
 • Stål/kunstskinn
 • Velg blant ulike understell
 • Velg setetyper i skinn, kunstskinn eller tekstil
 • Mål og vekt
  1. Sittehøyde 48 cm
  2. Dybde 53 cm
  3. Høyde 98 cm
  4. Bredde 46 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse