AANNØ AS
AANNØ AS

Aannø® Sigma spisestol

Tekstil Sublim mørk blå, ben mattlakkert eik.
På lager
Art. nr.
271613003
Pris nå Kr  3 149 Før Kr  3 499
Spar Kr 350,00
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
-10% Rabatt
Serie
Aannø Sigma er en serie med norskproduserte kvalitetsmøbler. Aannø Sigma er en komplett møbelserie for spisestue og TV-krok. Tre stilvarianter og flere farger, gjør det enkelt å finne det som passer best hos deg. Herdet glass i dører og hyller, LED lys med dimmer, dørhengsler med demping og inntrekk, justerbare ben. Skuffer med justerbare fronter, inntrekk og demping. Aannø Sigma er en imponerende norskprodusert møbelserie.
Produktfordeler
Aannø Sigma spisestol leveres i eik, hvitoljet eik, valnøttfarget og kirsebærfarget. Stolen leveres både i stoff og hud bekledning. Høy, kurvet rygg sikrer god sittekomfort. Stolen passer utmerket til alle produktene i Aannø Sigma serien.
 • Leveres i flere trefarger
 • Mange alternative tekstiler
 • Flettebånd i stedet for plate i sete gir bedre sittekomfort
 • Norskprodusert
 • Leveres montert
 • Mål og vekt
  1. Sittehøyde 49 cm
  2. Dybde 61 cm
  3. Høyde 93 cm
  4. Bredde 46 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse