AANNØ AS
AANNØ AS

Sigma spisestol

Modell 709. Stoff Sublim lys blå, hardvoksoljet eik.
På lager
Art. nr.
199812001
Pris Kr  3 499
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Aannø Sigma er en serie med norskproduserte kvalitetsmøbler. Aannø Sigma er en komplett møbelserie for spisestue og TV-krok. Tre stilvarianter og flere farger, gjør det enkelt å finne det som passer best hos deg. Herdet glass i dører og hyller, LED lys med dimmer, dørhengsler med demping og inntrekk, justerbare ben. Skuffer med justerbare fronter, inntrekk og demping. Aannø Sigma er en imponerende norskprodusert møbelserie.
Produktfordeler
Aannø Sigma spisestol er en enkel og elegant stol i nordisk stil. Stolen leveres i eik, hvitoljet eik og valnøttfarget. Stolen leveres både i stoff og hud bekledning. Høy, kurvet rygg hvor hver spile er formet og et krummet sete sikrer utmerket sittekomfort. Leveres i flere trefarger.
 • Ryggspilene er formet for å gi god sittekomfort
 • Mange alternative tekstiler.
 • Norskprodusert
 • Leveres montert
 • Mål og vekt
  1. Sittehøyde 49 cm
  2. Dybde 61 cm
  3. Høyde 103 cm
  4. Bredde 46 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse