AANNØ AS
AANNØ AS

Sigma spisestol

Modell 701. Stoff Sublim mørk beige, lakkert eik.
På lager
Art. nr.
185094001
Pris Kr  3 099
Dette møbelet har flere valg
Flere farger
Serie
Aannø Sigma er en serie med norskproduserte kvalitetsmøbler. Aannø Sigma er en komplett møbelserie for spisestue og TV-krok. Tre stilvarianter og flere farger, gjør det enkelt å finne det som passer best hos deg. Herdet glass i dører og hyller, LED lys med dimmer, dørhengsler med demping og inntrekk, justerbare ben. Skuffer med justerbare fronter, inntrekk og demping. Aannø Sigma er en imponerende norskprodusert møbelserie.
Produktfordeler
Aannø Sigma spisestol leveres i eik, hvitoljet eik, valnøttfarget og kirsebærfarget. Stolen leveres både i stoff og hud bekledning. Høy, kurvet rygg sikrer god sittekomfort. Stolsetet er i fast skum for lang levetid, mens flettebånd i stedet for plate i setet sørger for utmerket komfort.
 • Leveres i flere trefarger
 • Mange alternative tekstiler
 • Flettebånd i stedet for plate i sete gir bedre sittekomfort
 • Norskprodusert
 • Leveres montert
 • Mål og vekt
  1. Sittehøyde 49,5 cm
  2. Dybde 60 cm
  3. Høyde 110 cm
  4. Bredde 47 cm

  Et møbel flere valg!

  Hos oss er valgmulighetene mange. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som kan hjelpe deg med tilpasning av ditt nye favorittmøbel.

  Utsette betalingen?

  Vi er opptatt av at du som kunde skal ha muligheten til å velge det produktet som er mest riktig deg. Sammen med Santander har vi derfor satt opp flere fleksible betalingsalternativer.

  Les mer om betalingsutsettelse